+387 61 140 222 info@drbalic.ba

Malo je onih koji znaju da i zdravstvene ustanove kao što je i naša imaju i ljude iza scene.

Ko su ti ljudi i šta oni rade iza scene?

Naša scena su ordinacija, operacione sale, čekaonice, recepcija, ali i travnjak sa šimširima ispred zgrade.

Bez ovih ljudi, u proteklih 20 godina, naš Centar ne bi bio ono što je danas.

Nabrojani su po abecedi jer su u svom dijelu posla posebni.

Fahrudin Dedić je stolar, njegovih ruku je djelo većina namještaja, napravljenog po mjeri. Restauracija austrougarskih vrata i drvene stepenice u novom objektu su njegovo najnovije djelo.

Marin Zovko je čovjek koji je s nama od početka i za koga ne postoji riječ nemoguće. Njegova briga je naše grijanje, klimatizacijua i plinovi ali i rješavanje urgentnih problema iz svih mogućih sfera. Njegovo inovatorsko djelo je grijač za epruvete, napravljen prije 15 godina, a koji je i danas u funkciji.

Mehmed Šiljegović je zadužen za kompjuteretelefone, komunikacije i internet. Na njegovom mjestu dugo godina je bio Nesib Kljaho – Nesko, koji sada radi u Njemačkoj, ali i danas je tu, „remotely“.

Muhamed, moler koji je uspijevao okrečiti i srediti ordinacije preko vikenda, radeći i noću sve da se rad u ordinacijama ne bi prekidao. Njegova ekipa molera ne ostavlja iza sebe ni traga, a kamoli prljavštinu. 

Mustafa je naš vrtlar koji je zaslužan da trava u našim travnjacima izgleda njegovano i lijepo, i da se čini kao da je vještačka. Čak i u vrijeme najveće invazije kineskih gusjenica mi smo uspjeli sačuvati lijepe šimšire upravo zahvaljujući njemu,.

Nihad Smajlović tapetar, koji je presvukao naše prve ginekološke stolove, a potom i stolice, te i namještaj u čekaonicama, ali vrata radi zvučne izolacije. 

Sulejman Šmigalović je naš majstor za sve! Od odvaljenog točkića na stolici, preko neispravnog osigurača do problema s pumpom za vodu, ali i za napraviti ginekološki sto po našim specifičnim zahtjevima i željama.

Smajo, vodoinstalater je bezbroj puta rješavao probleme sa začepljenim sifonom, česmom, ili kad prskalice za travu prestanu raditi. 

Svi su oni na neki način dio našeg tima, zbog čega smo ih željeli javno spomenuti i zahvaliti se na njihovoj dugogodišnjoj lojalnosti, preofesionalnosti i nadasve ljudskosti.

Poziv

Lokacija

c

Usluge

Novosti

Facebook