+387 61 140 222 info@drbalic.ba

Zašto odabrati nas

U proteklih 25 i više godina konstantno smo se razvijali i educirali, prateći i tehničke novosti, te smo danas u prilici našim pacijentima pružiti vrhunsku uslugu iz oblasti ginekologije i obstetricije a posebno dijagnostiku i liječenje neplodnosti.

je sačinjen od vrsnih ginekologa, embriologa i anesteziologa, te kvalifikovanih i educiranih medicinskih sestara sa višegodišnjim iskustvom.

Ekspertni tim pod vođstvom prof. dr. Devlete Balić, subpsecijaliste iz humane reprodukcije i prof. dr. Adema Balića, subspecijaliste iz fetalne medicine i obstetricije počeo je sa radom neposredno po završetku rata 1996. godine sa željom da savremene principe dijagnostike i metode liječenja neplodnosti učini dostupnim i našim pacijentima.

Pored iskusnog liječničkog tima laboratorij za vantjelesnu oplodnju vode embriolozi certificirani od strane ESHRE-a.

Važno je istaći da je Centar akreditovan za postupke medicinski potpomognute oplodnje od strane Federalnog ministarstva zdravstva i agencije za akreditaciju u zdravstvu AKAZ, čime je ostvaren uslov za liječenje neplodnosti u našem Centru a na teret fondova zdravstvenog osiguranja FBiH.

IVF centar „Balić“ je definivno lider u liječenju neplodnosti i nadzoru visokorizičnih trudnoća prepoznatljiv i izvan granica BiH. Veliki je broj koji su nas prepoznali i poklonili nam povjerenje i tako ostvarili svoju želju za potomstvom. Odluka o potomstvu je jedna od najvažnijih odluka u životu svakog para. Kada spoznate da vam je za to potrebna pomoć važno je da znate da u tome niste sami. Rezultati našeg rada su djeca od kojih najstarije za dva mjeseca slavi 14. rođendan a dječak nakon uspješnog transfera odmrznutog embrija će napuniti 10 godina. Tu rezultati su plod spoja iskustva, savremene tehnologije ali prije svega želje svih članova tima da pomognu dajući sve od sebe u svako doba dana i noći. Uz sve to ide i individualan pristup, te emocionalna, psihološka i svaka druga podrška.

Vantjelesna oplodnja je samo jedna od metoda kojima sa velikim uspjehom pomažemo neplodnim parovima, a tu su minimalno invazivne ginekološke operacije te nadzor visokorizičnih trudnoća čime smo zaokružili cijeli put od dijagnoze do bebe.

Kontinuitet u radu i transparentnost rezultata, te kumulativna stopa trudnoća preko 80% su rezultati na koje smo ponosni.

Život počinje ovdje

Poziv

Lokacija

c

Usluge

Novosti

Facebook