Trudnoća predstavlja posebno fiziološko stanje u kome nastaju mnogobrojne promjene na tijelu i psihi trudnice koje mogu dovesti i do nepovoljnog ishoda, te je zbog toga nadzor trudnoće od posebne važnosti. Preporuka je da se pregled obavi što ranije jer u tom slučaju smo u prilici upoznati se na vrijeme sa svim mogućim rizicima, te na vrijeme poduzeti sve neopodne terapijske i preventivne mjere. Osim toga, to je prilika da trudnica dobije informacije i odgovore na mnoga pitanja u vezi sa ponašanjem u trudnoći od ishrane, higijene, preko poslovnih i drugih aktivnosti.
Na svim pregledima u trudnoći radimo 4D i 5D ultrazvučne preglede i abdominalno i vaginalno, te na taj način imamo kvalitetan uvid u rast i razvoj ploda.
Radimo sve prenatalne testove (Qualified, Nativa, Nifty, veritas, double, triple, quadriple test), a prije svega ekspertne ultrazvučne preglede na kraju prvog tromjesečja i sredinom trudnoće.
Preglede obavljamo svake 3 do 4 nedelje a po potrebi i a u zadnjem tromjesečju i češće u ovisnosti od toka trudnoće i potencijalnih rizika.