Vantjelesna oplodnja je najefikasnija metoda liječenja neplodnosti, koja za najkraće vrijeme daje najveće šanse za trudnoću i porođaj.
Primjenjujemo skoro sve poznate metode koje se koriste kod vantjelesne oplodnje kao što su: IVF, ICSI, TESA, TESE, vitrifikacija embrija, “time lapse” monitoring, kultivacija embriona do blastociste, “embryoglue” , zamrzavanje i odmrzavanje embrija, jajnih ćelija i spermija.

Od posebnog značaja za visoku stopu uspješnosti jeste odgovarajuća priprema pacijenta za postupak, U pripremi za postupak primjenjujemo sve poznate i isprobane metode uključujući i operativne; laparoskopija, histeroskopija i transvaginalna hidrolaparoskopija. Svi pregledi, punkcija folikula i embriotransfer su bezbolni, a obavljaju se u bolničkom odjelu koji je koji se nalazi u Medical institut Bayer -MIB, te su našim pacijentima dostupni i ostali sadržaji, kao što je besplatan parking, kafe, restoran i hotel. Rješenjem Ministarstva zdravstva FBiH marta 2021 godine verifikovani su postupci vantjelesne oplodnje koje radimo što znači da će naši računi i medicinska dokumentacija biti priznati od strane fondova zdravstvenih osiguranja u FBiH ali i u Republici Srpskoj kod procesa refundacije

Dolazak supruga je neophodan samo jedan dan i to u vrijeme punkcije folikula što smatramo važnim za parove koji dolaze izvan Bosne i Hercegovine a moguće je čak i da vršimo oplodnju sa odmrznutim sjemenom a to znači da sjeme može biti bilo kada a da se vantjelesna oplodnja može vršiti bez njegovog fizičkog prisustva naravno samo uz njegovu suglasnost.

[button link=”/kontakt”] Zakažite termin[/button]

Pročitaj još i…