+387 61 140 222 info@drbalic.ba

Zašto odabrati “Dr. Balić”?

U proteklih 25 i više godina konstantno smo se razvijali i educirali, prateći i tehničke novosti, te smo danas u prilici nađim pacijentima pružiti vrhunsku uslugu iz oblasti ginekologije a posebno dijagnostiku i liječenje neplodnosti. Najsavremenije metode u toj oblasti kao što su: mikroinjekcija, embrioskop, embrioglu, inkubatori sa sniženim pritiskom CO2, singl embriotransfer, kultivacija do blastociste dio su standardnih procedura na našoj Klinici. U liječenju muške neplodnosti primjenjujemo pored mikroinjekcije (ICSI) i metode: TESA i TESE.
Doktor kojeg izaberete će vas voditi kroz sve faze liječenja biti vam dostupan dok se postupak ne završi.

Pridružite nam se na našem zajedničkom putu od dijagnoze do bebe!

Naš tim pod vođstvom prof. dr. Devlete Balić, subpsecijaliste iz humane reprodukcije i prof. dr. Adema Balića, subspecijaliste iz fetalne medicine i obstetricije počeo je sa radom 1996. godine sa željom da savremene principe dijagnostike i metode liječenja neplodnosti učini dostupnim i našim pacijentima.

Pored iskusnog liječničkog tima laboratorij za vantjelesnu oplodnju vode embriolozi certificirani od strane ESHRE-a:  dr. sci i Džanan Osmanović, mr. sci.

Osim vantjelesne oplodnje, svakodevno primjenjujemo i druge metode liječenja neplodnosti kao što su: inseminacija, liječenje poremećaja ovulacije ali i tzv. neginekoloških uzroka neplodnosti kao što su: PCO, endometrioza, hipotireoza, inzulinska rezistencija, trombofilija i sl.

Minimalno invazivne ginekološke operacije kao što su: histeroskopija, transvaginalna hidrolaparoskopija i laparoskopija se rutinski primjenjuju u našem centru kako u liječenju neplodnosti tako i u pripremi za postupke vantjelesne oplodnje.

Nadzor visokorizičnih trudnoća začetih u postupcima vantjelesne oplodnje je značajan razlog zašto biste brigu o nadzoru o trudnoći prepustili nama, jer smo sa vama od planiranja trudnoće do rođenja bebe.

Kontinuitet u radu i transparentnost rezultata, te kumulativna stopa trudnoća preko 80% su rezultati na koje smo ponosni.

Misija: Pomoći svakom paru da ostvari želju za potomstvom.

Vizija: Postati ustanova koja služi za primjer drugima tako što primjenjuje savremena dostignuća medicine i standarde u liječenju neplodnosti, uz neprekidno unapređenje kvaliteta rada, što će zadovolјiti sadašnje i buduće potrebe neplodnih parova.

Poziv

Lokacija

c

Usluge

Novosti

Facebook