Dobar dan da li mi možete reci koji je razlog već 7 godina imam problema s ciklusom ne može doći do trudnoce već 7 godina. Jedino ciklus mogu izazvati duphaston tabletama. Hvala

Pitanje je jednostavno a odgovor ovisi o većem broju informacija koje su mi neophodne počev od vaših godina pa dalje. Poslaću vam nas upitnik i preporuku koje nalaze bi trebali uraditi pa se javite.

BH IVF centar Balić

Nermina
Poštovanje ponovila sam test kako ste mi preporučili sa prvim jutarnjim urinom i opet je negativan a i dalje imam onaj osjećaj u stomaku kao trzanje kapka ili kucanje srca zanima me je li to normalno hvala.

Normalno nije ali nije ni kašnjenje menzesa normalno.
Ako ne dobijete menzes u narednih 5 do 7 dana javite se za pregled.

BH IVF centar Balić

Gordana
Poštovani,
Trudnica sam 15 nedjelja, radila sam prenatalni test Vericity pokazao je da beba ima trizomiju 18 E. sindrom, odlučila sam da uradim i amnocintezu. Kakva su Vasa iskustva sa prenatalnim testovima mogu li ipak da se nadam da je sa mojom bebom sve uredu?

U ovo vrijeme prenatalni testovi koji su imalo kvalitetniji se ne rade u našoj zemlji jer je komunikukacija sa zemljama u kojima se ti testovi rade prekinuta. S druge strane, i da niije tako nalaz se mora dokazati sa amniocentezom.
Međutim, prije svega treba uraditi ekspertni UZ pregled te ako je on u redu onda ima smisla sve dalje raditi a ako nije tj. znakovi za T18 se mogu vidjeti i ultrazvukom (srce, ciste plexus ch i karakterističan izgled prstiju)

BH IVF centar Balić

[contact-form-7 id=”1806” title=”Kontakt obrazac 1”]

Pročitaj još i…